5-річчя Сумно?Ком: візуальна частина святкування

теґи: Катрін Вощинська, Київ, Марися Рудська, Наталя Приймачук, Олена Некора, Саша Пучкова, сумно, день народження Сумно?

На святкуванні п'ятої річниці Сумно?Ком буде проходити виставка молодих художників. Ми не намагалися підбирати художників за будь-якими спільними критеріями. Кожен з них – самодостатній і оригінальний у своїй творчості.

 Наталя Приймачук Наталя Приймачук – художник скромних форматів і великих світів. Наталя за допомогою гелевих ручок і великого таланту створює дивовижні роботи, де вміщається цілий світ зі своїми емоціями і почуттями, зі своїми чорними котами і великими справжніми цінностями.

 
 

 

 

Саша Пучкова Саша Пучкова – молода художниця з Москви, яка вже понад три роки живе в Києві. Саша працює в різних акварельних техніках, в тому числі – і авторських. Тонке відчуття краси в ніжних роботах Саші заворожує глядача. Також на заході можна буде знайти листівки з роботами художниці.

Сайт авторки: http://enanna.com/

 

 

 

 

Марися Рудська Марися Рудська – молода київська художниця — покаже свої акварельно-графічні роботи. У своїй творчій біографії налічує дві персональні виставки. Творчість Марисі тяжіє до казкових сюжетів і очуднення буденних мотивів.

 Веб-галерея: http://smugasta.sumno.com/

 

 

 

 

 

 

Олена Некора«Інтуїтивна графіка» – так характеризує свою творчість Олена Некора. «Це – намагання почути світ, а не розповісти йому про себе. Такі роботи народжуються не від задуму сюжету, навіть не від образу. Це – унаочнення ритму позасвідомих вільних рухів, багато в чому схоже на спонтанний живопис. Я ніколи не знаю, який образ з'явиться на тій чи інший картині, не знаю, про що вона, поки робота не закінчена. Відчуваю себе не автором, а провідником. Завжди кажу, що мої роботи більші за мене. Вони живуть своїм власним життям і час від часу самі вибирають собі нових господарів». 

 

 

 

 

 

Катрін ВощинськаЯскравий представник живопису  – Катрін ВощинськаМає активне виставкове життя. Її роботи виставлялись в Києві, Рівному, Криму, їх можна було спостерігати на Гогольфесті 2008, в галереях «Art life», «Soda» (Рівне). Художниця перебуває в стані невпинного творчого пошуку, поєднує пуантилізм, кубізм, реалізм і при цьому, як стверджує сама художниця, завжди залишається в доброму гуморі.

 

 

 

 

Дмитро БулановДмитро Буланов – графік-експресіоніст та «шаман» журналу еспериментального коміксу Bone Comics. Роботи Дмитра виставлялися минулої осені на Антонич-фесті.

Галерея: http://bone-comics.livejournal.com/